 
			
				07-07-2017, 02:43 PM
			
			
			
		  
	 | 
	
		
		
		
			
			| 
				
				 Super Moderator 
				
				
			 | 
			  | 
			
				
					تاريخ التسجيل: May 2010 
					
					
					
						المشاركات: 7,422
					 
					
					
					
					
					     
				 
			 | 
		 
		 
		
	 | 
	
	
		
	
		
		
			
			
				 
				طريقة تحضير كبدة اسكندراني
			 
			 
			
		
		
		
			
			 طريقة تحضير كبدة اسكندراني
   
 
 
المقادير
- كبدة 
 
- بصل 
 
- طماطم 
 
- فلفل الوان 
 
- كمون 
 
- ليمون 
 
- بقدونس 
 
- خل 
 
- شطة 
 
- زيت زيتون 
 
- ملح 
 
- فلفل اسود 
 
- ثوم 
 
- عيش بلدى 
 
- فلفل حار 
 
  طريقة التحضير 
 
* ضعى الكبدة فى ماء مغلي على النار مع خل وملح وفلفل واتركيها قليلا حتى تأخذ لون ابيض ثم ضعيها فى طبق   * قطعى الكبدة قطع صغيرة شرائح او مكعبات وضعيها فى طاسة به زيت زيتون على النار  
* ضيفى اليها ثوم ورشة كمون وملح و فلفل وشطة وشرائح بصل وفلفل الوان وشرائح طماطم  
* قلبي جيدا وضعى عصير ليمون و فلفل حار و بقدونس وضيفيه اليهم واتركيها حتى النضج ثم قدميها فى عيش بلدى   
 
 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	 |