| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
| المعجنـات والساندويتشات بالداخل أقسام فرعية متعددة | 
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
		
	
		
		
			
			تشيز رولز جميل جدا للفطار او العشاء و سهل كمان ودي صوره تجويعيه    يلا نبدا باسم الله    اولا انا عملته بعجينه العشر دقايق و اكيد كلنا عارفنها و اللي مايعرفهاش هاقولها بردو هي عباره عن مجموعتين المجموعه الاولي تتكون من : 2 معلقه كبيره خميره فوريه 2 م ك لبن بودر 2 كوب دقيق 2 كوب ماء دافي م ص ملح ربع كوب سكر و نخلطهم كويس ونسبهم عشر دقايق دي صوره المجموعه الاولي من العجينه بعد 10 دقايق    المجموعه التانيه: 3 كوب دقيق نصف كوب زيت م ص بكنج بودر وده اختياري وهاتضفيهم للمجموعه الاولي وممكن تعمل ينص المقدار و بيطلع هايل انا بعمل نص علي طول هاتسبيها من نص ساعه لساعه تخمر و بعد مانشكل هانيبها نص ساعه كمان ممكن تشتغلي بيها علي طول لو تحبي و تسبيها تخمر بعد ماتتشكل ساعه ودي بعد ماضفت المجموعه التانيه و خمرتبعد اقل من ساعه    كده خلصت العجينه    المطلوب للحشو بقي : جبنه بيضا فيتا جبنه رومي مبشوره جبنه موتزاريلا فلفل مقطع مكعبات زيتوب اسود مقطع حبه البركه الطريقه بقي هاناخد العجينه و نرش دقيق و نفردها علي شكل مستطيل بقدر المستطاع    بعد كده هانجيب جبنه فيتا و نفردها علي العجينه بالشكل ده    بعد كده هانحط شويه زيتون مقطه و فلفل مقطع    و هانحط رشه جبنه رومي مبشوره    وبعدين موتزاريلا    وهانلفها رول كده ونبل طرفها بميه عشان تقفل كويس    و نقطعها بالشكل ده    ونرش فوقيها حبه البركه ونحطها في صينيه مدهونه سمن و مرشوشه دقيق او علي ورق زبده     هانسبها تخمر شويه حوالي نص ساعه وده شكلها    و هانحطها في الفرن علي 180 هاتاخد حوالي ربع ساعه او تلت ساعه و بصي عليها كل شويه ولو هاتسبيها تتحمر اكتر بالشوايه هاتبقي كده ![]() وده شكلها من قريب ![]() وده بعد ماقطعتها عشان اوريكم هشه ازاي و جميله ![]() بجد رااائعه و هاتعجبكم اووووي وده طبق صغير لاول فتوكه ترد ![]() ملحوظه : في بنات سألتني عن انها من تحت هاتبقي مفتوحه و هاتتحرق في السوء و تنزل الحشو تحت انا جبتلكم صوره اهو من تحت عشان تشوفو انها مقفوله عادي جدا لانك لما بتسبيها تخمر بعد التشكيل بتقفل لوحدها العجينه ومش بتقي الحشو طالع من تحت ![]() ![]() هيفولا ![]() 
  | 
![]()  | 
	
	
| أدوات الموضوع | |
| انواع عرض الموضوع | |
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |