| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 شاورما الفراخ  
		****** المقادير : صدور فراخ ماء بصل طماطم مبشورة ملح فلفل زعتر ليمون توم كركم زبادي كمون طماطم شرائح مع نزع اللب والبذر فلفل شرائح بصل شرائح الطريقة : 1- نضع صدور الدجاج في طاسه سخنه على النار ولا نضع عليها ملح او فلفل او اي توابل و الهدف من ده انها متجبش ميتها وبالتالي تحتفظ بالقيمة الغذائيه وتبقى اسهل في التقطيع . 2- نخرج الفراخ من الطاسه لما تاخد لون ونقطعها شرائح رفيعه . 3-نحضر التتبيله وهي عباره عن ماء بصل وطماطم مبشورة وملح وفلفل وكمون وزعتر وتوم وليمون وكركم وزبادي ونضعها على صور الفراخ ونسيبها في التتبيله على الاقل ساعه. 4- نضع صدور الفراخ والتتبيله بتاعتها في طاسه سخنه وعلى نار عاليه لحد ما تشرب مايتها خالص. 5- نضع عليها شرائح البصل والفلفل والطماطم . تابعوني  | 
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |