![]() |
![]() |
المستشار نبيل جلهوم | ||
المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير |
دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل |
|
تسجيل دخول اداري فقط |
سفرة عطاء الخير 1435 سفرة غير بإعداد وأشراف / هيفولا |
انشر الموضوع |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#5
|
|||
|
|||
![]() 5-بسكويت اللانكشير ![]() المكونات: 3 الا ربع كوب دقيق 2 ونصف كوب نشا كوب ونصف زبدة طرية=كوب وتلت سكر بودرة 2 بيضة-فانيليا-ملعقة صغيرة بيكنج بودر للتزيين: شوكولاته سايحة مربى مشمش(او اى نوع مربى) فستق مطحون-بندق مطحون جوزهند-فارمسيل شوكولاته (والتزيين طبعا حسب الرغبة) الطريقة: فى اناء هنحط الزبدة ![]() ونضربها لمدة نص دقيقة ![]() ونضيف لها السكر بودرة ![]() ونضربهم كويس لغاية ماالزبدة يبقى لونها ابيض ![]() ونضيف لهم البيض والفانيليا ![]() ونضربهم كويس جدا لمدة 5 دقايق متواصل ![]() ونضيف لهم الدقيق والبيكنج بودر والنشا بعد ماننخلهم ![]() ونقلب المكونات بايدينا او بالمعلقة لغاية ماتمتزج وهنلاقى العجينة بتلصق فى الايد شوية نغلفها ونحطها فى التلاجة لمدة نص ساعة قبل مانشتغل بيها ![]() ونكورها ونحطها فى صينية مدهونة ونحاول نخلى الكور كلها فى حجم واحد وهنعمل حجم صغير وحجم كبير ![]() ![]() هندخله فرن متوسط الحرارة لغاية مايستوى وهو مش بياخد وقت طويل فى الفرن بيستوى بسرعة واللانكشير بيبقى لونه ابيض بعد مايطلع من الفرن من فوق ومن تحت زى كده ![]() ![]() هنسيبه يبرد خالص ونحضر حاجة التزيين ![]() هنحط ضهر اللانكشير فى المربى ![]() ونلصقها فى واحدة تانيه ونحط طرفهم فى اى مكسرات مطحونة او جوزهند او فارمسيل ![]() واللى عملناهم حجمهم كبير هنغرقهم شوكولاته سايحة ![]() وده شكله بعد التزيين وغير ان شكله حلو طالع ناعم وهش ![]() ![]() تابعوني هيفولا ![]() ![]() |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|
![]() |