| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 كوسه بالباشمل . ![]() .. نعصج اللحمه بالطريقة العاديه... نقور الكوسه بس مش كتير .. نحشيها بالعصاج ![]() .. نضع م ك زيت ونشوح الكوسه شويه ..نطلعها في طبق .. وبعدين نجهز الباشمل بس يكون خفيف . .( ٣ م ك زبده +٢ م ك زيت ثم ٤ معالق دقيق ونقلب شويه ثم نضيف ٤ كوب حليب والملح والفلفل ومكعب مرقه . وفي الآخر خالص كوب موزريلا ونطفي ... نضع الكوسه في طبق الفرن وعليها الباشمل .. الفرن ١٨٠ لمده ٢٠ دقيقه . نجيب بصله كبيره مقطعه ونضعها في حله مع ملعقه كبيره سمن ونقلب نضيف الكوسه بعد ما غسلناها وقشرناهاونضيف ملح وفلفل ومكعب مرقه ونقلب مع البصل علي نار عاليه ![]() نضيف لها 2 طماطم مبشوره ونقلب وتكون النار عاليه عشان الكوسه مش تنزل ميه نضع في قاع القالب ملعقة بشاميل ونص الكوسه وعليها ملعقة بشاميل ![]() ضع اللحمه المعصجه ![]() باقي الكوسة ![]() بشاميل وعلي الفرن  ![]() ![]() الف هنا وعافية هيفولا ![]()  | 
![]()  | 
	
	
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |