| 
			 | 
			
			 | 
		
| المستشار نبيل جلهوم | ||
| المهندس عبدالدائم الكحيل | الدكتور عبدالله بن مراد العطرجى | بطاقات عطاء الخير | 
| دروس اليوم | أحاديث اليوم | بطاقات لفلي سمايل | 
			
  | 
			
			
			
	
		 تسجيل دخول اداري فقط  | 
		
![]()  | 
	
	
| انشر الموضوع | 
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
		
	
		
		
			
			 مكرونة اسباجيتي بكرات اللحمة*** ![]() 1/4 كيس من المعكرونة الاسباجيتي 125 جرام لحم مفروم 1 بصلة صغيرة بيضة 3 ملاعق طعام من فتافيت عيش الكمون والبهارات، الفلفل الأسود، الزعتر ملح للصلصة: 3-4 طماطم معصورة للصلصة: 1 ملعقة طعام من الزبدة للصلصة: 1 فص من الثوم للصلصة: 1 ملعقة صغيرة من الريحان طريقة عمل مكرونة اسباجيتي بكرات اللحم املي حله مياه سخنه و حطي فيها المكرونه و حطي شوية ملح صغيرين و سيبيها تغلي لغاية ما تطرى لعمل الكفتة: حطي اللحم المفروم في طبق صغير. اكسري البيض في الطبق. و البصل المبشور، وفتات الخبز والملح والتوابل. و اطحنيهم كويس خدي شوية من الخليط بحجم بطن ايدك و لفيها كويس عشان تعملي شكل الكفته و اعملي كده في كل الخليط حطي الكفته في الزيت لغاية ما تبقا محمرة من كل الجوانب لعمل الصلصة: حطي الزبدة في الحلة و سيحيها، و حطي عليها عصير الطماطم و البصل المبشور رشي على الصلصة شوية ملح و ريحان و سويها على النار لمدة ٥ دقائق على الاقل طلعي الكفته من الزيت على منديل عشان الزيت يتصفى و حطيها في الصلصة و هي بتغلي لمدة ذقيقة او اتنين كمان صفي المكرونة كويس من المياه و حطي عليها خليط الصلصة و الكفته و قلبيها، و تقدم ساخنة ==== الف هنا وعافية هيفولا   
		 | 
![]()  | 
	
	
| أدوات الموضوع | |
| انواع عرض الموضوع | |
		
  | 
	
		
  | 
			
			![]()  |